Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

bange for afvisning

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej søde søde pige på 12 år.
Jeg har selv altid døjet med den store frygt for afvisning, og jeg døjer klart stadig med det, men på ingen måde ligeså meget som jeg gjorde før i tiden.
Noget der hjalp mig ubeskriveligt var at tage mig selv ud af situation, lidt gøre det til et “skuespil.” Selvfølgelig ikke på den måde at jeg ikke var autentisk med mine værdier, person og følelser mod personen eller personerne, men det at “fjerne” mig selv fra det hjalp meget. Hvis jeg så fik en afvisning når jeg spurgte om vi ikke skulle hænge ud var det jo “ikke mig” da jeg lavede det her “skuespil.” Jeg ved det er vildt vildt svært og det er virkelig noget man skal øve sig på og træne.
Man kan sige at her i corona tiderne står man ikke overfor det pres der er i virkeligheden og i klassen, så måske kan du få skrevet nogle beskeder med nogle af dem du gerne vil snakke med hvis det fjerner presset? Mange venskaber for mig er ihverfald startet med at jeg svarede “ej øv” til en story på Instagram eller lignende.
Så kan man måske danne et lille venskab inden man begynder i skole igen om små to uger?
Jeg ønsker dig alt det bedste❤️

  • Anonym, Pige, 15 år

Det har faktisk et navn det kaldet the imaginary audience kan kun på engelsk men det meget normalt sådan har mange børn det
Føler det også selv en gang imellem

  • Mig, Dreng, 13 år

Hej!🤓
Jeg syntes at du skal snakke med nogen om det! Måske din mor, hvis du har en søster/bror, eller måske din far?

Men hvis det bliver ved, og at du konstant tænker på hvad andre tænker om dig, så ved jeg ikke om du har hørt om angst? Men det er også en mulighed! Men det er slet ikke sikkert at du har angst! Da det kan skyldes mange andre ting! Men husk!

“Bekymringer stopper ikke de dårlige ting i at ske, men stopper dig blot for at nyde de gode!”

Held og lykke
Hilsen pigen der selv har haft angst!
(Bare for noget andet)

  • ⚽️, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere råd, hvis du er Bange, utryg eller angst

Alle mennesker oplever at være bange mange gange gennem livet. Men hvis man er bange eller angst for ting, som slet ikke er farlige, eller hvis frygten for meget, er det vigtigt, at man får noget hjælp.

Nogle oplever at være bange for noget bestemt som fx eksamensangst, angsten for edderkopper eller at være bange for at flyve.

Det kan også være, det er lidt svært at sige, hvad man helt præcist er bange for. Måske det bare er en følelse af uro og utryghed i kroppen.

Her på siden kan få gode råd eller du kan lave din egen find ro plan. Du kan også læse andre børns breve og BørneTelefonens svar.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat