Brev

Bange

Hej

 

jeg er en pige på 11 år

og jeg skal den 6 marts få trukket en tand ud

og jeg kan næsten ikke sove om natten fordi jeg er så bange for nåle.

 

Er der nogle der kan hjælpe mig?

Pige, 11 år
Svar fra andre

Børn

luk øjnene og lad være med at tænk på nåle

  • Anonymous, 14 år

Tag en dyb indånding og IKKE overtænk det. Hvis du overtænker det, bliver det meget værre end det i virkeligheden er. Så bare tag det stille rolig, ikke tænk for meget på det, luk øjne og tænk på noget andet, feks hvad du kan lave næste dag. (Jeg ved dog godt at det er nemmere sagt end gjort, men det er ikke så slemt som man kan overtænke sig til)

  • Heey ;), 15 år

Hej jeg er også en pige på 11 år. Jeg er også bange for nåle men da jeg skylde fået trukket tænderne ud lukkede jeg øjne og fik nålen, og så trak tandlægen min tand ud. Da den første tand var ude spurgte jeg tandlægen hvornår den første var ude. Så bare rolig du kan ik mærke nået

  • AB, 11 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere råd, hvis du er Bange, utryg eller angst

Alle mennesker oplever at være bange mange gange gennem livet. Men hvis man er bange eller angst for ting, som slet ikke er farlige eller hvis frygten styrer, den måde man er på, og hvordan man har det, så er det vigtigt, at man får noget hjælp.

Nogen oplever at være bange for noget bestemt som fx eksamensangst, angsten for edderkopper eller at være bange for at flyve.

Det kan også være, det er lidt svært at sige, hvad man helt præcist er bange for. Måske det bare er en følelse af uro og utryghed i kroppen.

Her på siden kan få gode råd eller du kan lave din egen find ro plan. Du kan også læse andre børns breve og BørneTelefonens svar.

slap af og find ro vejrtrækningsøvelse

Video: gode råd om angst

Hvad er angst egenligt? Og hvordan påvirker følelsen os?

Se video’en på vores YouTube-kanal og vælg det råd, der passer til dig.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat