Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Bange..

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej søde.
Jeg forstår godt at det er ubehageligt og træls at bruge sin weekend på det og hele tiden være bange for at ens venner ikke gider en længere. Jeg vil sige at det er en form for angst du har fået og den letteste måde at få det bedre på er at tale med nogen om det. Er der en skolepsykolog på din skole? Eller har du et godt forhold til en forælder? På mange skoler er skolesygeplejersken også en man kan tale med om andre ting end de fysiske så måske kunne hun tale med dig? Jeg synes at du skal tale med en af dine forældre og så kan i jo tale om om der er brug for en psykolog. Det er ikke så farligt og alvorligt som det lyder, det er dejligt at have en at tale med!
Kan du have det godt!

  • Benen, Dreng, 15 år

Hej
Mine råd må være:
– spørg om de ikke har lyst til at være sammen i weekenden
– skriv med dem over sms, Snapchat eller hvad I nu bruger
Jeg synes det er virkelig trist du har det sådan der, for sådan som jeg ser det, tror jeg slet ikke at dine veninder vil holde dig ude. Det er tanker fra din fortid som stadig er i dit hoved, og de tanker er svære at komme af med. Måske skulle du prøve at sige det til dine venner, det ville måske hjælpe? Det tror jeg.

  • Anonym, Pige, 18 år

Hej
En idé kunne være at skrive til dem. Skriv til dine venner og veninder, måske spørge om I kan være sammen om eftermiddagen. Ellers tal med dine forældre om at du er bange for at blive holdt uden for i weekenden😁
Pige på 13

  • Clara, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere råd, hvis du er Bange, utryg eller angst

Alle mennesker oplever at være bange mange gange gennem livet. Men hvis man er bange eller angst for ting, som slet ikke er farlige, eller hvis frygten for meget, er det vigtigt, at man får noget hjælp.

Nogle oplever at være bange for noget bestemt som fx eksamensangst, angsten for edderkopper eller at være bange for at flyve.

Det kan også være, det er lidt svært at sige, hvad man helt præcist er bange for. Måske det bare er en følelse af uro og utryghed i kroppen.

Her på siden kan få gode råd eller du kan lave din egen find ro plan. Du kan også læse andre børns breve og BørneTelefonens svar.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat