Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Bange

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej
Jeg er ked af at høre du har det sådan. Jeg har også på et tidspunkt haft det lidt som dig. Nogle gange blev jeg rigtig ked af det af at tænke på at mine forældre og min hund på et tidspunkt skulle dø:/ Kunne slet ikke tænke på andet når jeg var sammen med dem. Men jeg tror bare det er en dum periode, hvis man kan sige det… Der er ikke noget galt med dig, og du skal nok få det bedere. Prøv at snakke med nogen om det. Det er heller ikke rart at gå med det alene.
Håber det går<3

  • Anonym, Pige, 14 år

Hej med dig! Jeg er fanget i samme situation som dig, og så har jeg også OCD. Jeg har haft det på samme måde her de sidste par uger. Det er en MEGET ubehagelig tanke/tanker. Min mor siger at det er en periode man kan få når man ca. Er omkring 10-15+ år, hvor man indimellen får det skidt med for mange/ ubehagelige tanker. Knus –

  • Anonym, Pige, 12 år

Hej! Tænker måske du er stresset for tiden, får selv sådan tanker når jeg er stresset. Prøv at slappe mere af, tage et langt bad, og få mere søvn. Og så vær sammen med venner og familie når du har overskud til det. Kram.

  • Mig, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere råd, hvis du er Bange, utryg eller angst

Alle mennesker oplever at være bange mange gange gennem livet. Men hvis man er bange eller angst for ting, som slet ikke er farlige, eller hvis frygten for meget, er det vigtigt, at man får noget hjælp.

Nogle oplever at være bange for noget bestemt som fx eksamensangst, angsten for edderkopper eller at være bange for at flyve.

Det kan også være, det er lidt svært at sige, hvad man helt præcist er bange for. Måske det bare er en følelse af uro og utryghed i kroppen.

Her på siden kan få gode råd eller du kan lave din egen find ro plan. Du kan også læse andre børns breve og BørneTelefonens svar.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat