Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Bange

Jeg er virkelig bange for en ny pige tager min plads i min klasse

og hvad nu hvis jeg bliver glemt

kan ikke flytte skole mere

Pige, 12 år
Svar fra andre

Børn

Hejsa<3
Det skal du ikke være bekymret om. Bare vær sød overfor de andre piger/drenge i klassen, så klarer du dig fint. Du kan også lave nogen aftaler med nogen af pigerne efter skole for at blive mere involveret i fællesskabet.
Ha en dejlig dag søde;)

  • Anonym, Pige, 14 år

Hej pige på 12 🙃
Jeg kan godt forstå at du bliver bange for at pigen tar din plads i klassen, men bare rolig det gør hun ikke. En måde du kan få dine venner/inder til ikke at “glemme” dig så meget i lige nu er at ses med dem efter skole måske hjemme hos en af jer eller et andet sted. For det kan måske godt være lidt svært henne i skolen fordi alle måske vil tale og snakke med hende her i startet. Det er også en rigtigt god ide at få snakket med hende for måske får du en ny god veninde inden længe? Hvem ved? Husk altid at du kan prøve at snakke med dine forældre om det vis du bliver for ked af det eller bange🙃 Det kan godt hjælpe lidt. Jeg håber det kunne hjælpe 🙂

  • 🌹 Red happy 🌹, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere råd, hvis du er Bange, utryg eller angst

Alle mennesker oplever at være bange mange gange gennem livet. Men hvis man er bange eller angst for ting, som slet ikke er farlige, eller hvis frygten for meget, er det vigtigt, at man får noget hjælp.

Nogle oplever at være bange for noget bestemt som fx eksamensangst, angsten for edderkopper eller at være bange for at flyve.

Det kan også være, det er lidt svært at sige, hvad man helt præcist er bange for. Måske det bare er en følelse af uro og utryghed i kroppen.

Her på siden kan få gode råd eller du kan lave din egen find ro plan. Du kan også læse andre børns breve og BørneTelefonens svar.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat