Brev

Badeland

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej pige på 13. jeg er mega ked af det er sket for dig. lige meget om det var med vilje eller ej så er det noget som du har følt ubehageligt. hvis du har behov for at sige det til nogen så er det nok det bedste. du kan altid sige det til andre familiemedlemmerne som du måske føler dig mere tryk ved at sige det til. lige meget hvad er det altid rart at åbne op omkring hvordan man har det til nogen. lige meget om det er en lille eller stor ting. Du skal huske på at alle kroppe er smukke og det er aldrig i orden at røre eller gøre noget andet ubehageligt ved andre. du har ikke gjort noget galt ved at tage den bikini på!!

  • pige, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere råd, hvis du er Bange, utryg eller angst

Alle mennesker oplever at være bange mange gange gennem livet. Men hvis man er bange eller angst for ting, som slet ikke er farlige eller hvis frygten styrer, den måde man er på, og hvordan man har det, så er det vigtigt, at man får noget hjælp.

Nogen oplever at være bange for noget bestemt som fx eksamensangst, angsten for edderkopper eller at være bange for at flyve.

Det kan også være, det er lidt svært at sige, hvad man helt præcist er bange for. Måske det bare er en følelse af uro og utryghed i kroppen.

Her på siden kan få gode råd eller du kan lave din egen find ro plan. Du kan også læse andre børns breve og BørneTelefonens svar.

slap af og find ro vejrtrækningsøvelse

Video: gode råd om angst

Hvad er angst egenligt? Og hvordan påvirker følelsen os?

Se video’en på vores YouTube-kanal og vælg det råd, der passer til dig.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat