Brev

BAD SAMMEN MED MED PIGERNE

Hej

jeg skal gå i BAD MED PIGER

FRA PÅ MANDAG

Syns at det er overgrænsen.

Også fordi at der IKKE er

nogen skille vægge

Kh en bekymret pige

Pige, 10 år
Svar fra andre

Børn

Hej! 🙂

Jeg tænker, at det er meget normalt for en i så ung en alder som dig, at man synes det hele er grænseoverskridende, når det kommer til kroppen. Jeg kan sagtens sætte mig ind i, at det er grænseoverskridende, for jeg ved selv, hvor sårbart et punkt ens krop kan være, og det er måske ikke det rareste at lade andre se ens krop.

Jeg synes dog, at du skal prøve at tage de bad med ro. Det er sundt og naturligt at man for set andre pigers kroppe, så man i en tidlig alder forstår, at alle piger har forskellige kroppe. Jeg ved af personlig erfaring, at det kan gøre noget godt ved ens selvværd og kropsbillede, at man har det godt med at gå i bad med andre med tanken om “Jeg ser ud som jeg gør, og det er der intet galt i. Min veninde er ikke mig, så hun har en anden krop”. Kan du følge mig??

Husk på! At dine veninder måske også synes at det er grænseoverskridende! Så kan i være i det sammen!

  • Anonym, Pige, 19 år

Hej!

Jeg kan 100% sætte mig ind i hvordan du har det, og at du måske føler dig usikker eller utilpas. Men blot husk på alle er forskellige, og måske er de andre piger også usikre. Så tænk på hvis de er usikre, så har de nok mere travlt med “Hvad tænker de andre om mig” Fremfor at tænke på hvordan du ser ud, og de andre. Kan du følge mig?

Det er helt naturligt at det er grænseoverskridende i starten, men man vænner sig til det!

  • Anonym, Pige, 14 år

hej jeg ved det er rat svart men hvad med at snakke med dine forældre om det og få dem til at lave en aftale med din lære og hvis du ikke tør så kan du vente til de er gået eller bare gå lidt får de andre

  • hjælpsom pige, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere råd, hvis du er Bange, utryg eller angst

Alle mennesker oplever at være bange mange gange gennem livet. Men hvis man er bange eller angst for ting, som slet ikke er farlige eller hvis frygten styrer, den måde man er på, og hvordan man har det, så er det vigtigt, at man får noget hjælp.

Nogen oplever at være bange for noget bestemt som fx eksamensangst, angsten for edderkopper eller at være bange for at flyve.

Det kan også være, det er lidt svært at sige, hvad man helt præcist er bange for. Måske det bare er en følelse af uro og utryghed i kroppen.

Her på siden kan få gode råd eller du kan lave din egen find ro plan. Du kan også læse andre børns breve og BørneTelefonens svar.

slap af og find ro vejrtrækningsøvelse

Video: gode råd om angst

Hvad er angst egenligt? Og hvordan påvirker følelsen os?

Se video’en på vores YouTube-kanal og vælg det råd, der passer til dig.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat