Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

At springe ud om noget der ikke har med seksualitet at gøre på en anden måde tror jeg hehe

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Tak til dig ‘den søde:)’
Jeg bruger nummer 1.

  • JegHørerKPopOgJegHarSkrevetBrevetHehe123, Pige, 12 år

Tror ikke du behøver at tænke så meget over det!:) Bare skriv albummene på ønskelisten og hvis dine forældre så er nysgerrige, så kan de selv komme til dig og spørge ind til det. Du behøver ikke at forklarr andet and at du bare er vild med deres musik! (Man kan selvfølgelig spille noget af det for dem i bilen eller sådan noget men det ville jeg selv synes var lidt akavet haha) Jeg var selv meget glad for BTS og EXO da jeg var i din alder og det var min oplevelse at mine forældre respekterede det ligeså meget, som hvis det havde været en Amerikansk eller dansk kunstner jeg lyttede til. I sidste ende er det bare musiksmag:)

  • Anonym, Pige, 18 år

Altså jeg har hørt virkelig fræk musik helt siden jeg var 2-3 år hehe, men det var min mor der viste mig de sange og nu i dag elsker jeg stadig de sange selvom det mest er drenge der hører sådan noget, min mor har ikke noget imod min musiksmag hun dansede faktisk med engang hvor jeg hørte det så tror ikke du skal være bange for at vise hende din musiksmag.❤️

  • Anonym, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere råd, hvis du er Bange, utryg eller angst

Alle mennesker oplever at være bange mange gange gennem livet. Men hvis man er bange eller angst for ting, som slet ikke er farlige, eller hvis frygten for meget, er det vigtigt, at man får noget hjælp.

Nogle oplever at være bange for noget bestemt som fx eksamensangst, angsten for edderkopper eller at være bange for at flyve.

Det kan også være, det er lidt svært at sige, hvad man helt præcist er bange for. Måske det bare er en følelse af uro og utryghed i kroppen.

Her på siden kan få gode råd eller du kan lave din egen find ro plan. Du kan også læse andre børns breve og BørneTelefonens svar.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat