Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Angst

Jeg har angst(får angstanfald og bliver nemt bange/nervøs) og det gør jeg har det rigtig svært i skolen fordi jeg ikke kan klare at skulle snakke foran klassen.

 

Nogen der har nogle tips til hvordan jeg får det bedre og kommer videre i livet??

Pige, 13 år
Svar fra andre

Børn

Hej!
Kan selvfølgelig godt forstå dig, og jeg kender også en med angst. Hvis du har problemer i skolen, kan du jo tage det op under aftensmaden eller snakke med en lære om det. Jeg tænker at det var en ide at i så fandt nogle dage f.eks hvor du var i skole mandag, onsdag og fredag eller sådan noget. Så de andre dage fik du en dagsplan af dine lærer, så kunne du jo lave de ting derhjemme?

  • Izabella, 11 år

Jeg har selv angst og har det selv svært, jeg har en masse veninder jeg snakker med og jeg snakker også med mine lærer og forældre om det.
Så det syntes jeg også du skal prøve, jeg håber du kunne bruge rådet
Held og lykke med det.❤

  • yada, 13 år

Jeg har selv angst, og jeg ved hvor hårdt, og skide ireterende det kan være! Det er virkelig vigtigt at få fortalt det til dine forældre først og fremmest, men det kan jo godt være du allerede har gjort det. Derefter kan i måske sammen skrive til dine lære, ikke noget langt, men bare lige hurtigt fortælle din situation. På den måde kan dine lære nok lidt lettere se på dig, hvis der er noget du ikke har lyst til, og give dig lov til at “side over”. Derudover er det mega vigtigt at få noget hjælp, så det ikke bliver værre. Snak med dine forældre om psykologhjælp, eventuelt et forløb der hedder “cool kids”. Håber at jeg var til lidt hjælp 🙂 held og lykke

  • illa, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere råd, hvis du er Bange, utryg eller angst

Alle mennesker oplever at være bange mange gange gennem livet. Men hvis man er bange eller angst for ting, som slet ikke er farlige, eller hvis frygten for meget, er det vigtigt, at man får noget hjælp.

Nogle oplever at være bange for noget bestemt som fx eksamensangst, angsten for edderkopper eller at være bange for at flyve.

Det kan også være, det er lidt svært at sige, hvad man helt præcist er bange for. Måske det bare er en følelse af uro og utryghed i kroppen.

Her på siden kan få gode råd eller du kan lave din egen find ro plan. Du kan også læse andre børns breve og BørneTelefonens svar.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat