Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Angst over og spørge random mennesker

Hej jeg er en dreng

Jeg sys nogen gange

jeg ser nogen søde og pæne piger

men jeg er bange for

og gå over og spørge dem

om deres snap eller noget andet

hvordan ville i regere

hvis en dreng gik over og spurgte

Dreng, 13 år
Svar fra andre

Børn

Kære dreng på 13
Alså hvis jeg kender dig, så vil jeg nok gerne havde din snap, alså nu er jeg ikke 100% sikker men jeg er ret sikker på at en pige bare sådan vil blive glad, piger kan nemlig godt lide når drengene sådan starter det synes de måske er lidt sejt, fordi de ikke selv tør. Jeg synes du bare selv skal gøre det, og hvis de bliver sure (som jeg tror de ikke gør) så kan du jo bare sige undskyld!
Held og Lykke
Mvh mig

  • Den hjælpsomme pige, Pige, 12 år

Hejsa.
Nu er jeg selv en pige, og hvis jeg blev spurgt om min snap så kommer det nok mest an på hvordan han spørger. Jeg tror der er mange piger i min alder som begynder at kunne tænke sig en kæreste, så man vil nok kun blive glad:)

Held og lykke;-)

  • Anonym, Pige, 13 år

Nu er jeg blevet spurgtmange gange, og har aldrig syntes det var mærkeligt… næsten alle drenge I min klasse syntes jeg er lækker. Så er af gode grunde blevet spurgt…

Men giv et godt førstehånds indtryk og lad for guds skyld hver med at spille kostbar!!

Held og lykke!!

  • Mig, der gerne vil hjælpe, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere råd, hvis du er Bange, utryg eller angst

Alle mennesker oplever at være bange mange gange gennem livet. Men hvis man er bange eller angst for ting, som slet ikke er farlige, eller hvis frygten for meget, er det vigtigt, at man får noget hjælp.

Nogle oplever at være bange for noget bestemt som fx eksamensangst, angsten for edderkopper eller at være bange for at flyve.

Det kan også være, det er lidt svært at sige, hvad man helt præcist er bange for. Måske det bare er en følelse af uro og utryghed i kroppen.

Her på siden kan få gode råd eller du kan lave din egen find ro plan. Du kan også læse andre børns breve og BørneTelefonens svar.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat