Brev

Angst for at sove med andre

Hej

Jeg har snakket med en skole psykolog om at jeg havde angst og hun prøvede så at hjælpe, men så da jeg havde snakket med hende 3 gange skulle hun hen til en anden skole og nu er det snart sommerferien og der er der ikke skole psykolog. Min mor er ved ar finde en ny psykolog.
 

Nå, men jeg har angst for at sove med andre også selv om det er hos mig selv. Jeg bliver meget urolig og efter sommerferien skal jeg flytte skole og så nogle dage efter jeg er startet der skal jeg på hyttetur i 3 dage.

 

Jeg bliver meget bange for at sove med andre!

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere råd, hvis du er Bange, utryg eller angst

Alle mennesker oplever at være bange mange gange gennem livet. Men hvis man er bange eller angst for ting, som slet ikke er farlige eller hvis frygten styrer, den måde man er på, og hvordan man har det, så er det vigtigt, at man får noget hjælp.

Nogen oplever at være bange for noget bestemt som fx eksamensangst, angsten for edderkopper eller at være bange for at flyve.

Det kan også være, det er lidt svært at sige, hvad man helt præcist er bange for. Måske det bare er en følelse af uro og utryghed i kroppen.

Her på siden kan få gode råd eller du kan lave din egen find ro plan. Du kan også læse andre børns breve og BørneTelefonens svar.

slap af og find ro vejrtrækningsøvelse

Video: gode råd om angst

Hvad er angst egenligt? Og hvordan påvirker følelsen os?

Se video’en på vores YouTube-kanal og vælg det råd, der passer til dig.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat