Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Angst for alt

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej!

Jeg har oplevet lidt af det samme. Det har været rigtig svært for mig at lave ting, da jeg ville skabe situationer i mit hoved.

Jeg laver stadig situationer i mit hoved om disse ting, og jeg har stadig svært ved at gøre nogle ting, men jeg fik hjulpet mig selv lidt af vejen.

Mit første tip er at lave noget, så du ikke tænker så meget. Jeg begyndte at cykle oftere, men man kan tegne, tage på løbeture osv. Jeg ved at kreative ting virkelig kan få ens følelser ud, og det kan hjælpe meget.

Mit andet tip er at udfordre dig selv lidt. Hvis du ikke har noget at lave en dag, så tag bussen eller lad vær med at tjekke om en person har svaret i nogle timer. Det bliver nemmere for dig hvis du selv vælger at gøre de ting, som skræmmer dig.

Mit tredje tip er at snakke med nogle du stoler på, det kan være en forældre eller en lærer, men også nogle fra børnetelefonen.

Jeg håber at jeg har hjulpet bare en lille smule <3

  • Anonym, 14 år

Hej 🙂
Det lyder som om du kommer til at overtænke en smule.

Jeg har selv oplevet det samme, og talte her med en psykolog om det. Jeg fik her at vide at du skal prøve ikke at tænke for meget over det, selvom det selvfølgelig er super svært. Ellers husk at overveje om de tanker du har dig er realistiske?

Bliver du meget nervøs, er det en god idé evt. at høre noget musik eller andet til at distrahere så bekymringerne ikke løber afsted med dig.

Mvh pige, håber at du får det bedre!🥰

  • Anonym, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere råd, hvis du er Bange, utryg eller angst

Alle mennesker oplever at være bange mange gange gennem livet. Men hvis man er bange eller angst for ting, som slet ikke er farlige, eller hvis frygten for meget, er det vigtigt, at man får noget hjælp.

Nogle oplever at være bange for noget bestemt som fx eksamensangst, angsten for edderkopper eller at være bange for at flyve.

Det kan også være, det er lidt svært at sige, hvad man helt præcist er bange for. Måske det bare er en følelse af uro og utryghed i kroppen.

Her på siden kan få gode råd eller du kan lave din egen find ro plan. Du kan også læse andre børns breve og BørneTelefonens svar.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat