Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Angst?

Hej allesammen

Jeg er en pige på 11 år

Og jeg tror jeg har angst.

Jeg har taget et par online test

men mine forældre siger at jeg ikke har angst.

Tør ikke sige til dem

at jeg har taget de test og fået positiv.

Pls hjælp

Pige, 11 år
Svar fra andre

Børn

Hej jeg har også angst altså social angst. jeg viste ikke at jeg havde det! men når jeg ser tilbage kan jeg huske at jeg aldrig snakkede og ikke havde kontakt med nogle i skolen. Men jeg fik mine farældre hjalp mig med et kursus så nu går det bedre!

  • Anonym, Pige

Tak og jeg tror måske det er social angst men ikke sikker. Jeg kan ikke lide at være sammen med andre mennesker og bliver stresset når der er mange eller måske endda kun en eller to personer jeg stammer og er nogle gange lige ved at besvime. Er det meget alvorligt?

  • E. 11 år, Pige, 11 år

hejsa
jeg er 17 år og har haft social angst siden jeg var omkring de 10 år gammel.
jeg syntes du skal passe på med de test på nettet, jeg tog også en og den sagde at jeg havde det helt fint og ingen tegn på angst, 2 uger efter fik jeg det diagnosticeret.

håber du finder et svar et sted. ellers hvis du har en god lærer på din skole du kan snakke med så prøv at spørger om hjælp der. Men ærligt prøv at forklar dine forældre hvad der sker og se om det hjælper dig nogle vejne

  • ellie D., Pige, 17 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere råd, hvis du er Bange, utryg eller angst

Alle mennesker oplever at være bange mange gange gennem livet. Men hvis man er bange eller angst for ting, som slet ikke er farlige, eller hvis frygten for meget, er det vigtigt, at man får noget hjælp.

Nogle oplever at være bange for noget bestemt som fx eksamensangst, angsten for edderkopper eller at være bange for at flyve.

Det kan også være, det er lidt svært at sige, hvad man helt præcist er bange for. Måske det bare er en følelse af uro og utryghed i kroppen.

Her på siden kan få gode råd eller du kan lave din egen find ro plan. Du kan også læse andre børns breve og BørneTelefonens svar.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat