Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Angst

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

jeg føler med dig og jeg syns du skal snakken med en du stoler på fx din lærer eller en ven det kunne også ver dine forælder

  • pige på 12 år, Pige, 12 år

Kære 18-årige pige.
Jeg har haft det præcis som dig.
For mit vedkommende har jeg ikke gået i skole siden 6. Klasse. Jeg kunne ikke deltage i udflugter, ferier og fødselsdage, uanset hvor meget jeg ville. Jeg isolerede mig fuldstændig derhjemme.
I september sidste år fik jeg en henvisning af lægen, til psykiatrien, som jeg har været ved over 2 omgange.
De skulle vurdere, om medicin var nødvendigt. Jeg ved ikke om det også er nødvendigt for dig, for så kan du eventuelt snakke med en læge om at henvise dig.
Jeg ved at de har uroligt travlt, og der desværre er rigtig lang ventetid.
Men jeg startede på medicin i maj i år, og jeg føler jeg har fået mit liv igen. Angsten er ikke fuldstændig forsvundet, men tilpas lille til at jeg tør udfordre den alligevel.
Jeg sender de varmeste tanker til sig. Jeg ved om nogen hvor svært det hele kan være, når man lider af så slem angst.

  • J, Pige, 18 år

Hey🤘 Du har min fulde opbakning du! Angst er noget pis, og kan gøre alt i en hverdag besværligt. Har du nogen interesser du godt kan lide? Eller nogen venner du elsker? Selvom angsten kan blive slem i situationer, bliver den som regel kun værre når man undgår de ting man før elskede, fordi angsten puster sig op; jeg ved det er svært og ubehageligt, men det er vigtigt man udfordrer angsten, så den ikke kommer til at fylde alt. Jeg kan varmt anbefale MindHelper – de har nogen rigtig gode guides til angst og tankemylder osv❤️ Jeg håber virkelig der ikke går så lang tid før du kommer op på dupperne igen du

  • Soup(wo)man, Pige, 17 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere råd, hvis du er Bange, utryg eller angst

Alle mennesker oplever at være bange mange gange gennem livet. Men hvis man er bange eller angst for ting, som slet ikke er farlige, eller hvis frygten for meget, er det vigtigt, at man får noget hjælp.

Nogle oplever at være bange for noget bestemt som fx eksamensangst, angsten for edderkopper eller at være bange for at flyve.

Det kan også være, det er lidt svært at sige, hvad man helt præcist er bange for. Måske det bare er en følelse af uro og utryghed i kroppen.

Her på siden kan få gode råd eller du kan lave din egen find ro plan. Du kan også læse andre børns breve og BørneTelefonens svar.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat