Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Angst

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

hej søde <3
jeg er en pige der selv har angst og har haft det i snart 3 år nu.
jeg ville give dig det her råd: når du sider sammen med dine forældre så stille og roligt ikke noget vildt og volgsomt fortæl dem om de her tegn.
jeg ville ønske at jeg kunne fortælle dig hvordan de vil tage det men jeg håber og tror at de ville tage det meget pænt.
et ekstra råd er at når du mærer at der er et angstandfald på vej så prøv at trække vejret stille og roligt prøve at få kontrol, sæt noget god musik på, se en film. bare gør noget hvor du føler dig hjemme i eller afslappet i.
håber det kunne hjælpe dig søde<3
knus og kram fra mig

  • A, pigen, Pige, 13 år

Hey at have angst er en måde at få end følser ud på men hvis du har haft anfald og ikke har det godt indeni og ryster meget så er det godt at få hjælp snak med nogen der kan forklare stille og roligt hvad fu skal gøre fortæl dine forældre det husk det er okay at være bange de har os selv været bange engang når man ikke tør noget er det der du skal gøre det tag det rolig og fortæl hvordan du har det du skal have det godt og de vil kun stå klar til at hjælpe dig

  • Lærke, Pige, 14 år

Hej pige på 12
Jeg forstår det du skriver ærligt synes jeg at du bare skal sige det måske er det ikke så slemt.
Altså måske spørge om de kan hjælpe med det. Jeg ved pga at jeg selv har været ramt af angst at psykolog kan hjælpe. Mega sejt at dele dine følelser.
Vh Mig

  • Anonym, Pige, 11 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere råd, hvis du er Bange, utryg eller angst

Alle mennesker oplever at være bange mange gange gennem livet. Men hvis man er bange eller angst for ting, som slet ikke er farlige, eller hvis frygten for meget, er det vigtigt, at man får noget hjælp.

Nogle oplever at være bange for noget bestemt som fx eksamensangst, angsten for edderkopper eller at være bange for at flyve.

Det kan også være, det er lidt svært at sige, hvad man helt præcist er bange for. Måske det bare er en følelse af uro og utryghed i kroppen.

Her på siden kan få gode råd eller du kan lave din egen find ro plan. Du kan også læse andre børns breve og BørneTelefonens svar.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat