Brev

Angreb

Jeg har det ret vildt med angrebet i fields

og er møj bange for at denne her syge verden

bliver fuld stændighed angrebet at våben og skud

Pige, 12 år
Svar fra andre

Børn

Det sker sjældent, men når det sker, så hører man bare meget om det. Tænk på nyheder prøver at få folk til at klikke ind på nyheden, så hvad lyder mest spændende (eller hvad vil man helst vide) der er fluer i verden eller der er lige sket et sindssygt skyderi? Man vælger naturligvis det sidste.

  • M, Pige, 14 år

Hej hej
Jeg blev selv RIGTIG bange men talte med mine forældre som sagde det sker ALDRIG håber det hjalp bare lidt😁

  • Prøver at hjælpe sig, Pige, 12 år

Blev også selv rigtig chokeret over det der skete i fields men det dar hjalp mig var at kunne fx se nået på youtube eller sådan som fik mig til at smile og grine af det og med den tanke i baghoved at Danmark er en af de sikrest lande i verden og alt det politi som får det til at blive sådan.

  • Den anonyme 😅, Dreng, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere råd, hvis du er Bange, utryg eller angst

Alle mennesker oplever at være bange mange gange gennem livet. Men hvis man er bange eller angst for ting, som slet ikke er farlige eller hvis frygten styrer, den måde man er på, og hvordan man har det, så er det vigtigt, at man får noget hjælp.

Nogen oplever at være bange for noget bestemt som fx eksamensangst, angsten for edderkopper eller at være bange for at flyve.

Det kan også være, det er lidt svært at sige, hvad man helt præcist er bange for. Måske det bare er en følelse af uro og utryghed i kroppen.

Her på siden kan få gode råd eller du kan lave din egen find ro plan. Du kan også læse andre børns breve og BørneTelefonens svar.

slap af og find ro vejrtrækningsøvelse

Video: gode råd om angst

Hvad er angst egenligt? Og hvordan påvirker følelsen os?

Se video’en på vores YouTube-kanal og vælg det råd, der passer til dig.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat