Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Er forelsket

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Det lyder mega fedt at i er mere lige mellem kønnene på din nye skole. Kan ikke sige det samme om min egen og har mistet mange gode drengevenner på grund af mobning af dem og mig selv. Jeg vil råde dig til at blive venner med pigerne først. Måske være med når nogen af de andre drenge leger med dem. Så kan du bygge en slags bro over til den “anden side” før du begynder at tænke over romantiske forhold.

Man kan ikke blive kærester med nogen uden at være venner med dem først.

Npr i så er blevet venner kan du tænke over om dine følelser er venskabelige eller romantiske. Der er faktisk ikke langt mellem bedste venner og kærester. Kærester er ligesom højt elskede venner man også elsker højt nok til fx. at kysse.

Jeg synes bare du skal springe ud i en samtale. Det bliver svært at komme i kontakt med pigerne når man bliver ældre hvis man aldrig har snakket før. Og så har alle også glemt om man var lidt kikset da man snakkede med pigerne i 6. klasse.

Skynd dig at blive venner med dem så i kan have et langt og stærkt venskab. <3

  • Anonym, Pige, 15 år

Hey! Det er virkelig sejt at du tør skrive det de tog spørge om et råd, det tror jeg ikke jeg ville gøre. Du skal slet ikke skamme dig over at du er fra Ukraine for det er et fantastisk land. Du skal lade være med at tænke på fortiden eller tænke på det og bruge det til at komme fremad. Sig det og forklar med hele dit hjerte hvordan du føler for hende. Held og lykke!!

  • Dinhælpendeven, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere råd, hvis du er Bange, utryg eller angst

Alle mennesker oplever at være bange mange gange gennem livet. Men hvis man er bange eller angst for ting, som slet ikke er farlige, eller hvis frygten for meget, er det vigtigt, at man får noget hjælp.

Nogle oplever at være bange for noget bestemt som fx eksamensangst, angsten for edderkopper eller at være bange for at flyve.

Det kan også være, det er lidt svært at sige, hvad man helt præcist er bange for. Måske det bare er en følelse af uro og utryghed i kroppen.

Her på siden kan få gode råd eller du kan lave din egen find ro plan. Du kan også læse andre børns breve og BørneTelefonens svar.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat