Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Føler mig bagud i livet

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Forstår dig 100% godt, har selv været der, det er smertefuldt at føle sig udenfor “alt det sjove”. Men har også prøvet den anden side, hvor man er weekend alkoholiker, ryger lidt smøger og her og der og drikker mere end anbefalet. Ærligt ikke stress over at de andre gøre det, det er ikke paradise at have tømmermænd hver weekend, eller alle de penge der ryger på det. Gør noget du elsker og nyd det, du skal nok komme til alle de fester du vil, men arbejd på dig selv, kom i bedre form, tjen flere penge, dyrk dine hobbyer osv. Så kommer det en dag. Held og lykke, elsk’ dig selv.

  • Jay, Dreng, 17 år

Prøv at hør di skal overhovet ikke føle et pres over det du er 15 år du har rigeligt tid tilst nå at blive fuld kysse en masse drenge og feste til lagt ud på natten med dine venner du har ikke travlt jeg synes ærligt at det er så lang ude man korter sine teenageår af med at drikke sig stiv meget tideligt selvfølgelig skal man prøve nogen ting af men hvis man er fuld første gang som 14 årig så er der lang tid til man kan prøve noget nyt igen og det er kun de syv år hvor man har lov til at synes ens forælder er møj trælse uden de bliver sure jeg er selv 19 snart 20 og fik mit første kys som 19 årig og har aldrig festet, drukket mig fuld eller røget jeg har heller ikke selv så mange venner men det gør ikke mig noget fordi jeg så ved at de er venner med mig fordi de godt kan lide mig for min personlighed og ikke fordi andre er det og de er sande det skal du huske på jeg synes du skal elske dig selv du får ikke noget ud af din usikkerhed og i know det er svært men det hjælper ikke at være usikker

  • H, Pige, 19 år

Hejsa søde. Jeg er selv 15 år og kan sagtnes forstå alt hvad du skriver. Jeg har personligt heller ikke prøvet ret meget i forhold til fester,kys,alkohol osv. Det handler om at føle sig klar man skal ikke gøre det bare fordi ens venner gør. Du går ikke glip af noget og du skal bestemt ikke stresse over det. Denne generation er også meget tideligt igang med alt sådan noget så bare husk at gør det i dit helt eget tempo❤️

  • R, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere råd, hvis du er Bange, utryg eller angst

Alle mennesker oplever at være bange mange gange gennem livet. Men hvis man er bange eller angst for ting, som slet ikke er farlige, eller hvis frygten for meget, er det vigtigt, at man får noget hjælp.

Nogle oplever at være bange for noget bestemt som fx eksamensangst, angsten for edderkopper eller at være bange for at flyve.

Det kan også være, det er lidt svært at sige, hvad man helt præcist er bange for. Måske det bare er en følelse af uro og utryghed i kroppen.

Her på siden kan få gode råd eller du kan lave din egen find ro plan. Du kan også læse andre børns breve og BørneTelefonens svar.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat