Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hvad vi andre tænke?

Hej

Jeg er en pige der altid er bange for

hvad andre mennesker tænker om mig.

Jeg tør ikke snakke for meget eller gå i det tøj jeg godt kan lide

for hvad vil andre syntes om det?

Er det grimt, upraktisk eller ser det mærkeligt ud?

Vil mine venner så ikke være vænner med mig mere?

Kan i hjælpe mig?

Pige, 12 år
Svar fra andre

Børn

Hej pige på 12 år.

Det er helt normalt det du oplever ligenu, det er der rigtig mange som oplever. Men det er da mega sejt du skriver herind!

Jeg kan virkelig godt forstå, at du tænker over, hvad andre mon tænker om dig, det gør jeg også selv. Du skriver du er bange for at dine venner ikke vil være venner med dig mere, hvis du går i det tøj du vil.

Jeg tænker, at hvis dine venner ikke vil være sammen med dig på grund af dit udseende, så skal du forsøge at finde nogen bedre venner. For det er på ingen måde i orden at være sådan! Alle skal have lov til at gå I det tøj de vil.

Så jeg syntes du bare skal være dig selv, ja jeg ved godt at det er nemmere sagt end gjort, men det er vigtigt du er dig selv.

Håber mit svar hjælper dig lidt.

De bedste hilsner
Pige 15 år

  • Pige 15år, Pige, 15 år

Hej søde
Du er ikke den eneste som tænker rigtig meget over hvad andre tænker om dig. det er en ting som mange især piger kommer til at tænke på. sandheden er bare at folk sjældent tænker over om man snakker for meget eller hvilket tøj man har på og hvis dine venner ikke gider dig længer hvis du begynder at gå i det tøj du kan lide er det ikke rigtig venner. rigtige venner vælger en på grund af personlighed ikke udsende. det er super vigtigst at du tør være dig selv det nemmer sagt en gjordt men det er vigtigt at turer være sig selv.

  • H, Pige, 20 år

Hej vi er to der svare, pige og dreng. Så nu vil jeg pige, starte med at svare. Du skal bare gøre hvad, der passer dig. Det er dit valg, og du skal ikke tænke på hvad de andre synes💕 dreng. Du skal bare gøre hvad der passer dig og ikke andre. Hvis de har noget dumt at sige, så bare væk med dem😃

  • Pookie og din anden pookie, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere råd, hvis du er Bange, utryg eller angst

Alle mennesker oplever at være bange mange gange gennem livet. Men hvis man er bange eller angst for ting, som slet ikke er farlige, eller hvis frygten for meget, er det vigtigt, at man får noget hjælp.

Nogle oplever at være bange for noget bestemt som fx eksamensangst, angsten for edderkopper eller at være bange for at flyve.

Det kan også være, det er lidt svært at sige, hvad man helt præcist er bange for. Måske det bare er en følelse af uro og utryghed i kroppen.

Her på siden kan få gode råd eller du kan lave din egen find ro plan. Du kan også læse andre børns breve og BørneTelefonens svar.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat