Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

pubertet

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

💖🥰Håpped du får det bedre💖🥰

Kh ?

  • Anonym, Pige

hej søde<3 jeg havde det på præcis samme måde da jeg var på din alder. Du skal bare vide at det slet ikke er noget at skamme sig over. Det sker for en hver pige det er bare ikke altid det er samme tid. hvis du ikke kan lide at du har så meget hår kan du altid barbere dig, men du skal kun gøre det for din skyld og ikke andres💗 håber mit svar kan hjælpe dig💗

  • N, 14 år

Hey smukke. Du er perfekt som du er og jeg kender det virkelig godt men til sidst vil alle de andre piger også få hår og bryster osv og så skal du bare tænke på at du har været der så du behøver ik gå igennem det igen

  • Jeg er her for dig, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere råd, hvis du er Bange, utryg eller angst

Alle mennesker oplever at være bange mange gange gennem livet. Men hvis man er bange eller angst for ting, som slet ikke er farlige, eller hvis frygten for meget, er det vigtigt, at man får noget hjælp.

Nogle oplever at være bange for noget bestemt som fx eksamensangst, angsten for edderkopper eller at være bange for at flyve.

Det kan også være, det er lidt svært at sige, hvad man helt præcist er bange for. Måske det bare er en følelse af uro og utryghed i kroppen.

Her på siden kan få gode råd eller du kan lave din egen find ro plan. Du kan også læse andre børns breve og BørneTelefonens svar.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat