Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Forhud

Hej hvem enden det her brev kommer til.

Jeg er en dreng på 16 år

og kan ikk trække forhudet helt tilbage

når jeg har stiv på,

har ikke snakket med nogen om det

men når jeg prøver går det meget ond

Dreng, 16 år
Svar fra andre

Børn

Du kan lave nogle øvelser, hvor du hver dag trækker den så langt tilbage så muligt. Så vil den med tiden blive løsnet op. Prøv at google ballontisning.

  • Anonym

Tror det er et godt råd foroven. Jeg har en kæreste og de første gange jeg gav hj kunne hans forhud heller ikke trækkes ned. Men jo flere hj jeg har givet – og han rykker helt sikkert også selv meget i den – er forhuden blevet løsere og løsere og nu kan jeg faktisk med lidt besvær trække hans forhud frem og tilbage. Så prøv selv at arbejde med fyren.

  • Celine, Pige, 15 år

Du kan få en creme ved lægen som bedøver huden, og så kan du øve dig i at hive den lidt tilbage. Det kan også være du har en forhudsforsnævring som skal opereres. Så tal ked lægen, og husk, de har talt med mange om emnet, så det er ikke pinligt.

  • Anonym, Dreng, 17 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere råd, hvis du er Bange, utryg eller angst

Alle mennesker oplever at være bange mange gange gennem livet. Men hvis man er bange eller angst for ting, som slet ikke er farlige, eller hvis frygten for meget, er det vigtigt, at man får noget hjælp.

Nogle oplever at være bange for noget bestemt som fx eksamensangst, angsten for edderkopper eller at være bange for at flyve.

Det kan også være, det er lidt svært at sige, hvad man helt præcist er bange for. Måske det bare er en følelse af uro og utryghed i kroppen.

Her på siden kan få gode råd eller du kan lave din egen find ro plan. Du kan også læse andre børns breve og BørneTelefonens svar.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat