Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

3. Verdenskrig

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Det er helt okay at være bange. jeg er selv bange. men jeg 100/100 på at der ikke kommer en 3 verdenskrig. og ja det er uhyggeligt at tænke på at de der ting sker mellem Rusland og Ukraine. men det er bare vigtigt at huske på at vi er i Danmark. og Danmark er sikkert vi er langt væk fra Ukraine og Rusland. håber jeg hjalp<3hilsen mig❤️

  • Vigga pigen, Pige, 14 år

Der kommer ikke en 3 verdenskrig og Rusland skal nok fortryde det de har gjort med alle de sanktioner og konseksvenser

  • Anonym, Dreng, 15 år

Medmindre Putin er helt skingrende skør, så vil han aldrig turde angribe et NATO-beskyttet land. Men kun hvis at han gjorde det, ville WWIII udbryde. Det er højst usandsynligt at han vil det.
Det er også helt okay at være bange. Det er verdens anden største militærmagt mod det fattigste land i Europa. Putin vil ikke røre Danmark, da vi har hele NATO med os, og det samme med alle andre lande i NATO (næsten hele Europa). Tal med en ven, lærer, værge, eller pædagog.

  • Ras, Dreng, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere råd, hvis du er Bange, utryg eller angst

Alle mennesker oplever at være bange mange gange gennem livet. Men hvis man er bange eller angst for ting, som slet ikke er farlige, eller hvis frygten for meget, er det vigtigt, at man får noget hjælp.

Nogle oplever at være bange for noget bestemt som fx eksamensangst, angsten for edderkopper eller at være bange for at flyve.

Det kan også være, det er lidt svært at sige, hvad man helt præcist er bange for. Måske det bare er en følelse af uro og utryghed i kroppen.

Her på siden kan få gode råd eller du kan lave din egen find ro plan. Du kan også læse andre børns breve og BørneTelefonens svar.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat