Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Kan ikke finde job

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Du kan evt. Søge uopfordret, dvs. Henvend dig til det sted du godt kunne tænke dig at arbejde, og spørg om de mangler arbejdskraft. Prøv evt spisesteder / caféer, de har svært ved at finde arbejdekraft. Måske de evt. Har brug for en opvasker.

Du kan også spørger i lokale Facebook grupper. Fx her hvor jeg bor har vi en gruppe for byen, hvor man hjælper hinanden.

Jeg har før set unge som dig søge derinde, hvor flere også har fundet job den vej.

Hvis du selv taget initiativ til at søge uopfordret, og skrive på Facebook, så viser du kvalitet som selvstændig, og en det ikke er bange for nye udfordringer. Det er noget en arbejdsgiver leder efter.

Held og lykke.

  • A, Pige, 22 år

Hej
Jeg fik mit første job i sommer som hjælpetræner på min danseskole. Så måske, hvis du går til en fritidsaktivitet, kunne du spørge om du måtte hjælpe med at træne de mindre børn. Eller kan du jo prøve at se Om du kunne få et job på McDonald.

  • L, Pige, 15 år

Hej
Jeg kan godt forstå du er frustreret, især når man gerne vil have job.

Ja der står mange gange, at man skal have afsluttet 9. Klasse.
Men oftest vil de se igennem fingrene med det, især hvis de mangler arbejdskraft. Som os under 18 år kan klare og må gøre.

Så synes du skal søge, i masse butikker og caféer.
– for jeg fik nemlig et job i Føtex, da de manglede ungarbejder. De vil normal ikke ansætte en person som er 17 år, og bliver 18 år under 1 års tid. Men grundet de manglede arbejdskraft, blev jeg ansat

Det kræver tålmodighed, men du kan også prøve at søge uopfordret. Enten hvor du går ind på virksomhederne/butikkernes hjemme side, og trykker på “Søg uopfordret”. Ellers gå ind i butikker og på restauranter/caféer, og spørge om de søger ungarbejder.

Håber du får et arbejde – Held og lykke
Vh C

  • C, 17 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat