Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Arbejde

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

hey.

jeg arbejder også selv dog arbejder jeg meget forskellig fra 15-30 timer om ugen

jeg havde dog et andet arbejde i en børnehave som var det samme med at gøre rent i ca 2 timer 1 gang om ugen. det var også et helved for mig at komme afsted for at arbejde de 2 timer men tænkte altid at jeg ville jo gerne have pengene det gav så kom altid afsted

et godt råd jeg kan give er sæt dig og tænk over, vil jeg gerne have arbejdet, gør jeg det kun for at få pengene, gør jeg bare for at have et arbejde. det tænkte jeg selv over, jeg fandt så frem til at jeg ville faktisk gerne have et arbejde da jeg godt kunne lide at mød mennesker. men jeg syntes 2 timer var for lidt så søgte nyt.

da jeg så fik nyt med flere timer fandt jeg ud af det var de ”kun” 2 timer der gjorde det træls men med flere timer flere gange om uge blev det anderledes og ville gerne på arbejde nu.

dog skal de siges der stadig altid vil være de der dage, arhhh jeg gider virkelig ikke på arbejde hvilket alle har men det er bare med at komme der ned og faktisk nyde det 🙂

  • Dreng, Dreng, 16 år

Heey, jeg havde et arbejde i en møbelbutik i 3 måneder, men sagde op under corona da jeg kunne mærke jeg ikke havde det godt og det føltes underligt at gå ud af huset. Desuden også at dk lukkede ned og alt det. Måske har du ikke lyst til at tage afsted fordi du er blevet vant til at være derhjemme? Der er desuden mange butikker der er dårlig stemning i nu efter en masse der er gået spildt under corona. Synes bare du skal tænke på at sige op, og så se om det føltes rigtigt.

  • H, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat