Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Død

Min kat er blevet kørt over for en uge siden

og jeg er rigtig ked af det

hvordan kan jeg får mig glad igen

Pige, 10 år
Svar fra andre

Børn

Hej jeg forstår dig fulgt ud jeg har ikke prøvet det men jeg har haft en del veninder der har grædt i dagevis ja en da i månedsvis og det er svært og give slip på nogle man elsker. Og du skal bare vide det er 100 prosent okay nogle gange og blive tavs eller ked af det nå du tænker over det og jeres minder. Men prøv og tænk på de gode minder som i har haft og glæde sig over man har haft et dejligt kæledyr. Jeg har også en hund og jeg ved at et kæledyr er noget af det bedste man kan få for man har altid nogle og snakke med når det er svært jeg håber du kunne bruge mit svar😺🐶🐟❤

  • Anonym, Pige, 10 år

kære pige på 10

det er meget sejt at du skriver herind. det kan være meget trist at miste nogen man holder af og du skal ikke stå alene med det. Jeg syntes at du skal prøve at tale med nogen du føler dig tryg ved. det hjælper altid at dele det med andre så du ikke står alene med det. jeg syntes også at du skal lave noget sjovt med dine venner eller/og familie for eksempel se film, spil nogle spil eller ha’ picnic i skoven. du skal prøve at lade vær med at tænke på det. du kan måske tegne dine følelser. det har jeg prøvet og det hjælper.

jeg håber at svaret kunne hjælpe! <3

  • Anonym, Pige, 13 år

jeg forstår det helt ud det kan være meget svært og sige farvel men jeg vil sige at du skal prøve at komme på andre tanker ved fx at lave noget du synes er sjovt eller tale med dine forældre eller venner om det. De vil sikkert godt kunne forstå dig og prøve at hjælpe dig bedst mugligt igennem det.

Mvh mig.

  • Anonym, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat