Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Mobning

Der er nogen der mobber mig

og jeg kan ikke finde venner.

14 år
Svar fra andre

Børn

Hej søde❤️
Jeg kender godt den følelse, det kan ske for en hver, så husk på at der ikke er noget i vejen med dig. Der er kun noget i vejen med mobberne. Du er god nok som du er.
Det bedste du kan starte med at gøre er at tale med en voksen. Det kunne eventuelt være en lærer eller en forældre. Det er vigtigt der er nogen voksne der er klar over det der foregår. Voksne er nemlig en stor hjælp, at tale med tingene om, og de kan hjælpe en del. Man skal ikke gå rundt og være trist i stilhed.
Jeg går på gymnasiet og har det faktisk lidt ligesom dig. Jeg har valgt at tale med min lærer om det, og hun foreslog at holde et klassemøde, hvor vi taler om hvad et godt klassefællesskab er.
Kunne det være en ide du også kunne gøre godt med?
Jeg kan selv huske hvordan klassemøderne var i de mindre klasser. Det var så godt at man holdte dem, men det er helt fair hvis ikke det er det du vil. Det kan også være vanskeligt når man bliver mobbet.
Det vigtigste er i hvert i fald at du får talt med en voksen.
Det kan også være et forsøg at flytte skole hvis det hele går galt.
Jeg ved godt det kan være svært at have det som dig, men husk på at du ikke er alene, og at der overhovedet ikke er noget i vejen med dig. Der er kun noget i vejen, med den måde du bliver behandlet, og det skal stoppes.
Jeg håber kun på det bedste for dig.
Kærlig hilsen: Mig❤️

  • Mig❤️, Pige, 18 år

Hej dig på 14
Vær ligeglad med der mobber dig, det er dem der er galt på, den ikke dig! Du kan tale med en voksen om det hvis du har lyst. Du er ikke den eneste, det lover jeg!!
Hvis du har svært ved at finde venner, tror jeg faktisk der er nogle hjemmesider/apps hvor man kan finde venner. Men ellers så snak med nogle nye mennesker og smil, og så finder du nok en ven🫶
Kh S

  • Anonym, Pige, 11 år

Hej smukke🩷

Det kan altid være svært at blive mobbede at man ik føler man har nogen man kan gå til, eller alle grineren af en og gør grin af dig. Du skal ignorer dem fuldstændig! Den eneste grund til de mobber dig er for at få det bedre med sig selv. Hvis det bliver ved kan du gå til en lærer eller en voksen og spørger om hjælp du er ik den eneste! Hvis du har problemer med at finde venner/veninder på din skole kan du starte stille og roligt ud med at snakke med nogen mennesker og begynde og lærer dem bedre at kende. Bare vær tålmodig du ska nok få en ven💗

  • H, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat