Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Sex på opholdsted

okay

hej jeg er en pige på 14 jeg har det her problem-

jeg har haft sex med en dreng ret mange gange

jeg er nu blevet vild med ham

men han har en kæreste

og vil ik svare mig efter vi sidst havde sex

hvad skal jeg gøre?

Pige, 14 år
Svar fra andre

Børn

Hej pige på 14.

Det er fandeme også en nederen situation. Det er ikke dig der har gjort noget forkert det er HAM husk det! Du har ikke en kæreste du har lovet noget mens han har været et fjols og været sin kæreste utro.

Men jeg tror at han har indset at han har opført sig virkelig lortet og gerne vil stoppe sin opførsel. Han har en kæreste og det bliver man selvfølgelig nød til at respektere, derfor synes jeg at du skal blokere ham alle steder så han ikke kan få fat i dig.

Ja, din forelskelse forsvinder selvfølgelig ikke lige med det samme men man må komme op på hesten igen og komme igennem kæreste sorgen.

TIPS: Næste gang så lad være med at have sex med en der har en kæreste, det bliver for rodet.

Du må have det godt.

  • Hello, Pige, 16 år

Jeg synes du skal klappe benene sammen og sige til ham der er lukket for det varme vand indtil han evt. har forladt sin kæreste og har erklæret dig sin entydige kærlighed. Det andet skal du ikke finde dig i.

  • Thea, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat