Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Alkohol

Hej mit navn er x

jeg har kysset med den her pige

mens jeg var påvirket af alkohol

og den pige vil gerne glemme det

hvad skal jeg gøre

Dreng, 15 år
Svar fra andre

Børn

Bare lad det gå, altså du kommer nok desværre til at huske det i noget tid men som tiden går glemmer du det mere og mere

  • Sch, Dreng, 16 år

Jeg synes ikke du skal gøre noget. Sket er sket og det kan ikke laves om på. Hvis det har skabt forvirring i jeres relation, kan i eventuelt snakke om det. Men hvis ikke det betyder noget for nogen af jer, synes jeg ikke du behøver at gøre noget.

  • M, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Flere gode råd til unge Om alkohol

Når man er ung, kan det være, at man begynder at interessere sig for fester. Eller måske at ens venner, er begyndt at feste – og måske er nogen også begyndt at drikke øl og drinks til festerne?

Har du tanker som: Jeg føler, jeg skal drikke, for at være en del af fællesskabet. Det er som om, der er et gruppepres til festerne. Hvordan siger jeg fra? Jeg vil gerne prøve at drikke, men hvordan taler jeg med mine forældre om det? Jeg tror jeg har et alkoholproblem, hvordan får jeg hjælp til at komme ud af min afhængighed? Hvad kan der ske, hvis jeg drikke for meget? Min ven bliver altid for fuld, hvordan kan jeg hjælpe?

Tjek siden ud og find svar på dine spørgsmål. Du kan tage en quiz og finde ud af, om du kender til myterne om alkohol. Du kan også læse gode råd til, hvordan du drikker alkohol på en sikker måde eller du kan læse andre børns dilemmaer og se BørneTelefonen svar.

Alkohol og stoffer Andre der hjælper

Netstof

Rådgivning og information om alkohol og rusmidler. Find et behandlingstilbud.
Læs mere

Alkolinjen

Til dig, der drikker meget alkohol eller er pårørende til alkoholmisbrug
Læs mere

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat