Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Skoleskift men bange for druk

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

dont worry, det er sku helt nomalt ikke at drikke. lige nu er du i den alder hvor folk afprøver grænser, og sikkert også dine grænser. du må aldrig lade dig friste eller bugge under hvis nogen prøver at presse dig til noget du ikke vil. og tro mig du stadig kan have det pisse sjovt til festerne. så snart folk er forstået med du ikke drikker, er jeg sikker på de synes du pisse sej du står ved dig selv og hvad du vil og ikke vil!
hvis du kun overvejer at skifte skole pga. drukkulturen på din skole, synes jeg du skal blive!
det med angst, kan du sagtens få hjælp til via, skolepsykolog, hvilket ALLE folkeskoler har, og det er virkelig heller ingen skam. det er MEGET normalt at have angst, og det også meget normalt at få noget hjælp til det.

hvis du derimod virkelig ikke føler du passer ind på din skole, synes jeg du skal skifte, det altid fedt at kende nogen nye mennesker, men det ikke altid lige fedt hvis man har angst, den skal du ogs lige have med i din overvejelse.

  • isa, Pige, 17 år

hvis du kender en på en skole men han eller hun drikker og du gerne vil gå på den skole kan du bare sige at du ikke gider eller at du ikke har lyst det er bare et forslag.

  • Anonym, 16 år

Gør hvad DU føler er beds

  • Anonym, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Det er helt almindeligt, at man føler ubehag, når man bliver bedømt af andre, men hvis nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst, så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

Her på siden kan du få gode råd. Du kan også få et opmuntrende citat, få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen, afstemningen eller læse andre børns breve.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat