Brev

Ondt i tandkød efer snus…

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej dreng på 14 år. Jeg er ekstremt erfaren med snus og har gjort mit research. Den modbydelige situation du er i, er synd for dig og næsten lidt famøs, men det er dog normalt at have ondt i tandkødet efter at have prøvet det første gang. drik noget mælk og læg dig i sengen.

god bedring søde..;)

  • Bodil, Dreng, 23 år

Det var måske en dårlig ide at tage det fra starten… men tro mig, der sker ikke noget hvis du ikke tager mere. Spis noget is og slap af. Husk for dit eget bedste: ikke tag mere snus… hilsen mig 🙂

  • Lina, Pige, 20 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Flere gode råd til unge Om alkohol

Når man er ung, kan det være, at man begynder at interessere sig for fester. Eller måske at ens venner, er begyndt at feste – og måske er nogen også begyndt at drikke øl og drinks til festerne?

Har du tanker som: Jeg føler, jeg skal drikke, for at være en del af fællesskabet. Det er som om, der er et gruppepres til festerne. Hvordan siger jeg fra? Jeg vil gerne prøve at drikke, men hvordan taler jeg med mine forældre om det? Jeg tror jeg har et alkoholproblem, hvordan får jeg hjælp til at komme ud af min afhængighed? Hvad kan der ske, hvis jeg drikke for meget? Min ven bliver altid for fuld, hvordan kan jeg hjælpe?

Tjek siden ud og find svar på dine spørgsmål. Du kan tage en quiz og finde ud af, om du kender til myterne om alkohol. Du kan også læse gode råd til, hvordan du drikker alkohol på en sikker måde eller du kan læse andre børns dilemmaer og se BørneTelefonen svar.

Alkohol og stoffer Andre der hjælper

Netstof

Rådgivning og information om alkohol og rusmidler. Find et behandlingstilbud.
Læs mere

Alkolinjen

Til dig, der drikker meget alkohol eller er pårørende til alkoholmisbrug
Læs mere
Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat