Brev

Læs, tak ):

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

hej pigen på 14 år jeg kan godt forstår dig godt vis du vil prøve snus så spørge din drenge venner om er det godt får kropen eller sikre det noget vis men snuser. jeg har aldig prøve snus jeg vil heller ikke fordi jeg synds det dårlige får kropen den synds jeg. det er godt vis du spørge din forældre om du mår eller ej

hilsen pigen det er 13 år

  • nila, Pige, 13 år

Hejsa, jeg har prøvet snus et par gange, de første gange var virkelig dårlige oplevelser, der er så meget nikotin at jeg blev helt svimmel og brækkede mig flere gange, min overlæbe blev lidt rød. Jeg tænkte også først “Det er bare en gang, så stopper jeg” men så var jeg sådan “argh lad os lige prøve igen” jeg synes man burde holde sig langt fra nikotin og generalt tobak, det ødelægger en masse. vh Dreng på 14

  • Anonym, Dreng, 14 år

Hej, folk reagere anderledes på snus, men første gang min veninde tog det reagerede hun voldsomt, jeg synes personligt du skal lade være med at prøve det, men det er helt op til dig, du skal bare vide, at man godt kan få det dårligt:)

  • Anonym, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Flere gode råd til unge Om alkohol

Når man er ung, kan det være, at man begynder at interessere sig for fester. Eller måske at ens venner, er begyndt at feste – og måske er nogen også begyndt at drikke øl og drinks til festerne?

Har du tanker som: Jeg føler, jeg skal drikke, for at være en del af fællesskabet. Det er som om, der er et gruppepres til festerne. Hvordan siger jeg fra? Jeg vil gerne prøve at drikke, men hvordan taler jeg med mine forældre om det? Jeg tror jeg har et alkoholproblem, hvordan får jeg hjælp til at komme ud af min afhængighed? Hvad kan der ske, hvis jeg drikke for meget? Min ven bliver altid for fuld, hvordan kan jeg hjælpe?

Tjek siden ud og find svar på dine spørgsmål. Du kan tage en quiz og finde ud af, om du kender til myterne om alkohol. Du kan også læse gode råd til, hvordan du drikker alkohol på en sikker måde eller du kan læse andre børns dilemmaer og se BørneTelefonen svar.

Alkohol og stoffer Andre der hjælper

Netstof

Rådgivning og information om alkohol og rusmidler. Find et behandlingstilbud.
Læs mere

Alkolinjen

Til dig, der drikker meget alkohol eller er pårørende til alkoholmisbrug
Læs mere
Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat