Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Jeg var fuld! Drenge!

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Synes det er lidt hurtift hvis du allerede nu begynder at spørg om han kan lide dig eller ik. Men du kan jo prøve at kontakte ham ved at skrive “Hey, tak for sidst” eller “Hva så, vi var vidst lidt stive i ***, hvornår kom du hjem?”. Du ved sådan nogle spørgsmål så du ikke er for direkte, det kan nogle gange godt skræmme drenge lidt væk.
Håber du finder ud ad det.

  • TulleMor, 16 år

Snak med personen. Prøv at få ham til at grine af det i gjorde, som venner. Bagefter det er jeg sikker på i to går rundt som venner. Du kan også prøve at snakke med en voksen. En voksen du virkelig stoler på.

Håber rådet kunne hjælpe dig lidt:)

  • Anonymous, 11 år

Hvis du møder ham på gaden eller andre steder så kys ham så finder du ud af om han kan lide dig……………

  • Anonymus......!!!, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat