Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Ikke en skid

Hej med jer

Mit problem er at jeg ikke bliver inviteret til nogen fester.

Mine venner har venner som jeg ikke kender

der holder fester hvor de bliver inviteret

(det nu ikke de samme venner).

Anyways en lang historie kort

vil gerne være med til nogle fester

og at der sker noget spænende i mit liv.

Hvad gør jeg. Så plisss hjælp en pige i nød.<3

Pige, 15 år
Svar fra andre

Børn

Hejsa
Jeg syntes du skal spøge de venner, der bliver inviteret til de fester om de ikke kan invitere dig også men, hvis det ikke lykkes så kan du jo spøge nogle andre fra din klasse om de kan være sammen. Du kan også begynde til en fritidsaktivitet som du kan lide og begynde at snkke med nogen der.

Held og lykke.

  • anonym, Pige, 12 år

Halløj 🙂
Jeg er en pige på 16 år som har oplevet det samme som dig. tilbage i 8/9 klasse blev jeg hellere aldrig inviteret til fester, men oplevet meget at mine venner gjorde. Jeg havde de samme tanker som dig, men efter at starte på gymnasium lærte jeg at det var faktisk en normal ting, at man i den alder ikke tog til så mange fester. Mange af mine venner havde oplevet det samme at, de hellere ikke blev inviteret til fester.

Hvor mange fester du tager til definere dig ikke som person, og som pigen ovenfor har skrevet synes jeg også det kunne være en god ide at starte måske på en hobby eller fritidsaktivitet.

KH. Pige på 16 <3

  • Anonym, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Flere gode råd til unge Om alkohol

Når man er ung, kan det være, at man begynder at interessere sig for fester. Eller måske at ens venner, er begyndt at feste – og måske er nogen også begyndt at drikke øl og drinks til festerne?

Har du tanker som: Jeg føler, jeg skal drikke, for at være en del af fællesskabet. Det er som om, der er et gruppepres til festerne. Hvordan siger jeg fra? Jeg vil gerne prøve at drikke, men hvordan taler jeg med mine forældre om det? Jeg tror jeg har et alkoholproblem, hvordan får jeg hjælp til at komme ud af min afhængighed? Hvad kan der ske, hvis jeg drikke for meget? Min ven bliver altid for fuld, hvordan kan jeg hjælpe?

Tjek siden ud og find svar på dine spørgsmål. Du kan tage en quiz og finde ud af, om du kender til myterne om alkohol. Du kan også læse gode råd til, hvordan du drikker alkohol på en sikker måde eller du kan læse andre børns dilemmaer og se BørneTelefonen svar.

Alkohol og stoffer Andre der hjælper

Netstof

Rådgivning og information om alkohol og rusmidler. Find et behandlingstilbud.
Læs mere

Alkolinjen

Til dig, der drikker meget alkohol eller er pårørende til alkoholmisbrug
Læs mere

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat