Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hvor begynder man

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej pige på 15.
Dette svar er fra vi unge. Vi her i vi unge synge at du skulle tage en snak med din lære, sige “hey, klassen/pigerne er lidt opdelt i klassen”.
M.V.H vi unge❤️🤗

  • Vi unge, 21 år

Hvis du ved at de holder en fest, kunne du måske bare spørge: “Jeg har hørt i holder fest, må jeg inviteret mig selv?” okay måske skal du ikke sige det præcis sådan, det kommer an på hvor meget selvsikkerhed du har. Men jeg tror bare at du skal spørge, de har nok ikke noget i mod, at der kommer en ekstra gæst. (:

Held og Lykke, du skal nok klare det

  • Idk, Nonbinær, 14 år

Har prøvet lidt det samme i min gamle klasse var det næsten alle der spiller fodbold og jeg kan ikke så godt lide at spille fodbold jeg sad bare på gyngen med min ven hun kan heller ikke lide fodbold men vi gad godt at være sammen med de andre
Jeg ente med at skifte skole og der fik jeg mange gode venner
Det laver ting jeg også gider

  • Same, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Flere gode råd til unge Om alkohol

Når man er ung, kan det være, at man begynder at interessere sig for fester. Eller måske at ens venner, er begyndt at feste – og måske er nogen også begyndt at drikke øl og drinks til festerne?

Har du tanker som: Jeg føler, jeg skal drikke, for at være en del af fællesskabet. Det er som om, der er et gruppepres til festerne. Hvordan siger jeg fra? Jeg vil gerne prøve at drikke, men hvordan taler jeg med mine forældre om det? Jeg tror jeg har et alkoholproblem, hvordan får jeg hjælp til at komme ud af min afhængighed? Hvad kan der ske, hvis jeg drikke for meget? Min ven bliver altid for fuld, hvordan kan jeg hjælpe?

Tjek siden ud og find svar på dine spørgsmål. Du kan tage en quiz og finde ud af, om du kender til myterne om alkohol. Du kan også læse gode råd til, hvordan du drikker alkohol på en sikker måde eller du kan læse andre børns dilemmaer og se BørneTelefonen svar.

Alkohol og stoffer Andre der hjælper

Netstof

Rådgivning og information om alkohol og rusmidler. Find et behandlingstilbud.
Læs mere

Alkolinjen

Til dig, der drikker meget alkohol eller er pårørende til alkoholmisbrug
Læs mere

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat