Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

har prøvet at tage snus!!!!

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Du skal ikke være bange for at få kræft har taget snus i flere år i har ik fået kræft hør søde ven bare du ik gør det igen det ætser dit tandkød

  • Anonym, Pige, 15 år

Hej
Du får ikke kræft af at gøre det en gang, men lad vær med at gør det igen.
Det at du er blevet presset til det er selvfølgelig ikke okay, og det skal du måske snakke med nogen om som du stoler på, så kan de hjælpe dig og du kan måske få noget hjælp til hvis du bliver presset ud i lignende igen, da det ikke er okay, og veninder ikke er til for at presse en ud i noget.
Håber det hjalp lidt, og kan du have det godt (-:

  • Anonym, Pige, 16 år

du skal ikke være bange for at få kraft jeg tager det næsten dagligt og der er ikke sket noget man kan næsten ikke se det og en gang sker der ikke noget ved når du ikke er ældre. og så længe du fik det sådan virker det heller ikke som om du vil prøve det igen

  • anonym, Dreng, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Flere gode råd til unge Om alkohol

Når man er ung, kan det være, at man begynder at interessere sig for fester. Eller måske at ens venner, er begyndt at feste – og måske er nogen også begyndt at drikke øl og drinks til festerne?

Har du tanker som: Jeg føler, jeg skal drikke, for at være en del af fællesskabet. Det er som om, der er et gruppepres til festerne. Hvordan siger jeg fra? Jeg vil gerne prøve at drikke, men hvordan taler jeg med mine forældre om det? Jeg tror jeg har et alkoholproblem, hvordan får jeg hjælp til at komme ud af min afhængighed? Hvad kan der ske, hvis jeg drikke for meget? Min ven bliver altid for fuld, hvordan kan jeg hjælpe?

Tjek siden ud og find svar på dine spørgsmål. Du kan tage en quiz og finde ud af, om du kender til myterne om alkohol. Du kan også læse gode råd til, hvordan du drikker alkohol på en sikker måde eller du kan læse andre børns dilemmaer og se BørneTelefonen svar.

Alkohol og stoffer Andre der hjælper

Netstof

Rådgivning og information om alkohol og rusmidler. Find et behandlingstilbud.
Læs mere

Alkolinjen

Til dig, der drikker meget alkohol eller er pårørende til alkoholmisbrug
Læs mere

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat