Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Måske

Hej

 

jeg er en dreng på tolv år

jeg har spurgt den pige jeg var forelsket i

om vi skulle være kærester

og hun svarede måske

 

hun er sød mod mig i skolen og taler stadig med mig

 

men jeg ved ikke hvad jeg skal gøre nu?

Dreng, 12 år
Svar fra andre

Børn

Jeg synes du burde få en snak med hende og vlre helt ærlige måske ved hun det faktisk ikke eller så vil hun bare være venner jeg synes i bør få en god snak

  • The boy that knows, Dreng, 12 år

Hej dreng på tolv år. Jeg tror bare at du skal give hende lidt tid til at tænke i, fordi at jeg tror at hun synes det er et stort valg at træffe. Prøv også at give hende lidt plads og en lille smule opmærksomhed, og gør så hun føler sig heldig og speciel. ( det kan de fleste piger godt lide ) ( jeg ved det fordi at jeg selv er en pige ) håber at du kunne bruge mit råd. Hilsen en pige på 12 år.

  • marcusandmartinuslover, 12 år

hej dreng med kæreste problemer. jeg kan godt forstå dig i alt. du sal barer prøve at noglegange kikke på hende. og smile.
og hvis hun har snapthat og du har. kan du evt. prøve at sende nogle sjove snaps med et filter på hvor du rejker tunge. så kan du se om i kan få strike nogle gange. og så i pauserne kan du gå hen tl hende og sigdet noget sovt men ikke ondt. det kan jeg selv godt lide nå drenge gør det er ret sjovt. hvis hun bliver merrer og mwerer lad for dig kan du se at det virker.
hvis du går i klub og hun gør kan du nogle gange sette dig ved siden af hende og side på din mobil og der kan du også sende en snap.
jeg håber virkelig at det virker for dig. der er en dreag jeg er blevet virkelig gode venner med og han er ret sjov og det var den metode han brugte for at få mig som ven man hved aldrig hvad det kan blive til. jeg er jo selv en pige der er blevet ret tæt med en dreng.

  • Anonymous, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat